Produkter

Betong och stål.

En del av alla produkter som tillverkats.

Jag försöker ständigt lägga upp bilder på produkter som tillverkats för att väcka ideer hos andra som även dem gillar stål och betong. Jag sparar oftast mallar och stödformar när jag gjuter speciella gjutningar så jag lätt ska kunna göra likadana eller snarlika gjutningar.

Skäldpaddan

 

Sköldpaddan är en marksten eller en "tallrik" för krukor.

 

Denna sköldpadda är helt obehandlad men den går givetvis att behandla med transparant vax och lack beroende på hur och var man ska ha den.

Färga betong med pigment.

 

Det finns en hel uppsjö av färgpigment till betong.

 

Att färga betong med pigment är både snyggt och smart. Man kan måla men det kräver mer underhåll särskilt om betongen ska vara utomhus. Här på bilden finns det svart grön och helt naturlig betong utan något pigment alls. Valet är helt och hållet upp till kunden. Finns: Svart, vit, grön, gul, brun, röd, och många därtill.

Sängbord eller sidebord?

 

Svetsade stommar och gjuten målad skiva.

 

Sängbord eller ett vanligt bord. Valet är helt och hållet ditt. Dessa bord testade jag att måla med schabloner. Själva plattan är gjuten med lite färgpigment i hela gjutningen men dock med lite mer pigment i ena kanten och därav blir den mörkare i just den kanten.

Änglavingar som tavlor?

 

Svarta änglavingar och döskallar.

 

Dessa änglavingar är gjutna med mycket svart färgpigment och har därför en skarp svart färg. Hjärtat ovanför har inte riktigt lika mycke pigment och den har blivit lite snyggt flammig.

Copyright @ All Rights Reserved